אנסלדה רוסה
אנסלדה רוסה דורש על 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לך מלח, ביצים, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: ארוחת ערב: Ensalada Rusa, אנסלדילה רוסה, איך להכין אנסלדילה רוסה / סלט ספרדי, ו Ensaladilla Rusa-סלט תפוחי אדמה ספרדי.
הוראות
מניחים את הסלק לסיר, מכסים במים, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, ומרתיחים בעדינות עד מכרז, על 20 דקות.
הסר מן המים הרותחים ולתת מגניב. מקלפים וקוצצים את הסלק, ומקררים.
מניחים את תפוחי האדמה לסיר נפרד, מוסיפים מים לכיסוי ומערבבים במלח. מרתיחים את קוביות תפוחי האדמה עד רך אבל לא רגשני, על 15 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה במערך מסננת בכיור, ומקררים.
להביא סיר של מים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ומערבבים 1 עד 2 כפיות יותר של מלח. בעדינות להוריד את הביצים לתוך המים הרותחים, לוודא שהם לא פגעו בתחתית המחבת וסדק; מבשלים במשך 15 דקות.
הסר את הביצים לקערה מלאה קרח ומי קרח, ולתת את הביצים להתקרר עד קר ביסודיות. מקלפים וקוצצים את הביצים.
מערבבים את הסלק הצונן, קוביות תפוחי אדמה וביצים יחד בקערת סלט, ומערבבים בעדינות מיונז לפי הטעם.