אנצ'ילדות עוף
מתכון אנצ'ילדות עוף מוכן בערך 1 שעה ו 5 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, עלי כוסברה, טורטיות תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 376 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכונים דומים: אנצ'ילדות עוף (אנצ' ילדות דה פולו), אנצ'ילדות דה פולו (אנצ' ילדות עוף), ו Enchiladas Verdes con Pavo (Enchiladas טורקיה ירוק צ'ילה).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
שים את tomatillos, בצל, סראנו, צהוב צ ' ילה ו 3/4 כוס מים בסיר בינוני, כבד. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסים ומרתיחים עד tomatillos להפוך בצבע ירוק זית, על 10 דקות.
להעביר את tomatillos, בצל וצ ' ילי לבלנדר.
מוסיפים את השום והכוסברה ומתמזגים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת קטנה על חום בינוני גבוה. מטגנים את הטורטיות עד להזהבה אך עדיין גמישים, כ -10 שניות לכל צד.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
שים את הטורטיות על משטח עבודה. מחלקים את העוף מגורר באופן שווה בין טורטיות לגלגל את כל כמו סיגר.
מורחים רוטב 1/3 כוס בתבנית זכוכית 9 על ידי 13 אינץ'. מסדרים את האנצ ' ילדות, בצד התפר למטה, בשכבה אחת בנוחות בתוך המנה.
יוצקים את הרוטב שנותר על האנצ ' ילדות.
טפטוף עם קרם מקסיקני ומפזרים את הגבינה בכל מקום.
אופים עד שהגבינה נמסה ומתחיל להשחים בכתמים, כ -30 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.