אספרגוס וארוגולה פאנצנלה
המתכון אספרגוס & ארוגולה Panzanellan מוכן תוך כ 11 דקות, וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם אספרגוס & ארוגולה panzanella, עיפרון-אספרגוס, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מהמטבח של ג'ני יש 6 מעריצים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: פנצנלה בגריל עם ארוגולה, בוראטה, קיץ סקווש וזיתים, פריחת קישואים מטוגנת עם ירקות בגריל Panzanellan וסלט ארוגולה התינוק, ו Panzanella אספרגוס.
הוראות
מורחים קוביות לחם שכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת. טוסט טוסט עד זהב מאוד, כ -8 עד 10 דקות.בינתיים, להוסיף אספרגוס למחבת ברזל יצוק, טפטוף עם קצת שמן זית. מתבלים במלח ופלפלים. כאשר קרוטונים נעשים, להסיר ולהניח בצד להתקרר.
מוסיפים את המחבת לתנור וצולים עד אספרגוס הוא פשוט רך, על 5 עד 7 דקותכדי לא לבשל יתר על המידה.
הסר מהתנור, תן מגניב במשך דקה או שתיים, ולאחר מכן לחתוך 2 אינץ pieces.In קערה עמוקה, להקציף יחד את שמן זית וחומץ בלסמי.
מוסיפים את הדבש ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את קוביות הלחם הקלויות, אספרגוס, עגבניות, מוצרלה וארוגולה לקערה. זרוק היטב למעיל. ערימה על מגש גדול או לחלק בין 4 ל 6 צלחות קטנות לשרת מיד.