אספרגוס עטוף פרושוטו פריך
אספרגוס עטוף פרושוטו פריך דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 44 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אספרגוס, שמן זית, פרושוטו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 10%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: אספרגוס עטוף פרושוטו, אספרגוס עטוף פרושוטו, ו אספרגוס עטוף בפרושוטו.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (220 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום, מעיל עם שמן זית.
לעטוף פרוסה אחת של פרושוטו סביב כל חנית אספרגוס, החל בתחתית, ומסתחרר עד קצה.
מניחים את החניתות עטופות על תבנית אפייה מוכן.
אופים במשך 5 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר, ונער את המחבת קדימה ואחורה לגלגל את החניתות מעל. חזור לתנור עוד 5 דקות, או עד אספרגוס הוא רך, פרושוטו הוא פריך.