קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

אספרגוס עם מיונז פסטו בזיליקום

אספרגוס עם מיונז פסטו בזיליקום
אספרגוס עם מיונז פסטו בזיליקום נטול גלוטן, וקמאיות מתאבנים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 52 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך גבינת פרמזן, פסטו בזיליקום, רוטב לסלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עגל ואספרגוס עם מיונז בזיליקום, פנה סלמון עם רוטב שמנת בזיליקום פסטו, ארטישוק ואספרגוס, ו מיונז בזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
הצמד או לחתוך את הקצוות הקשים של חניתות אספרגוס. במחבת 12 אינץ', חום מים 1/2 אינץ ' (מלוח אם תרצה) לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
הוסף אספרגוס; להפחית את החום בינוני נמוך. כיסוי; מבשלים 2 עד 3 דקות או עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3
ניקוז. לצלול אספרגוס לתוך קערה של מי קרח להתקרר; לנקז על מגבות נייר. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים שנותרו, למעט עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
תערובת מיונז כפית לתוך קערה קטנה; מקשטים עם עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מגישים עם אספרגוס לבן.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות