קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

אספרגוס צלוי טעים

אספרגוס צלוי טעים
אם יש לך חניתות אספרגוס, שמן שומשום, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס טעים ואורז חום, באמת טעים מוקפץ אספרגוס טרי, ו עשר דקות אספרגוס טעים ואורז חום.

הוראות

1
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מניחים אספרגוס בצלחת תבשיל עמוק; מעיל שווה עם שמן שומשום ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
3
מבשלים אספרגוס במרינדה על גריל עד מכרז, צחצוח לעתים קרובות עם מרינדה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)