אפונת בקר ושלג עם אטריות מטוגנות
אפונה בקר ושלג עם אטריות Panfried עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אפוני שלג, רוטב צדפות, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: אטריות אודון בוטנים עם אפונה שלג, אטריות ביצים סיניות עם ברווז מעושן ואפונה שלג, ו אטריות יפניות זנגביל עם פטריות ואפונה שלג.
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, ולאחר מכן לנקז במסננת.
מערבבים יחד רוטב צדפות, רוטב סויה, סוכר, קורנפלור, ומים עד חלקה.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים אטריות למחבת, לוחצים עליהם עם מרית גומי כדי ליצור עוגה, ומבשלים עד החלק התחתון הוא זהוב, 2 עד 3 דקות. הפוך עוגה מעל טפטוף 1 כף שמן סביב הצדדים של העוגה, ואז לבשל עד החלק התחתון הוא זהב, 2 עד 3 דקות.
להעביר עוגת אטריות ללוח חיתוך לחתוך לרבעים.
חום 1/2 שמן כפות ב ווק או 12 אינץ ' מחבת כבדה על חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לעשן. אפונה שלג מוקפץ עם קמצוץ של מלח עד ירוק בהיר, 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחת.
להוסיף 2 כפות שמן ווק ומערבבים בצל ירוק וג ' ינג ' ר עם 1/4 כפית מלח 30 שניות.
מוסיפים חצי בשר בקר ומבשלים, ללא הפרעה, 45 שניות, ואז מערבבים ומטגנים עד הבשר הוא רק השחמה, 1 עד 2 דקות יותר.
מעבירים לצלחת עם אפונה שלג.
מוסיפים שמן כפות הנותרים ומבשלים בשר בקר שנותר באותו אופן.
מערבבים תערובת רוטב שוב, ואז מוסיפים לווק ומביאים לרתיחה. מערבבים בבשר ואפונה שלג, ולאחר מכן מגישים כפיות על גבי עוגת אטריות.