אפל-ביסקוויטים ג'ינג'ר
ביסקוויטים תפוחים-ג'ינג'ר הוא מתכון סקוטי המשמש 8. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 23%. מתכונים דומים: אפל-ביסקוויטים ג'ינג'ר, ללא גלוטן ג'ינג'ר קרם לחמניות עם זנגביל מסוכר תוצרת בית, ו ביסקוויטים ג'ינג'ר.
הוראות
תנור חום עד 400°f. גיליון עוגיות ספריי עם תרסיס nonstick. בקערה בינונית, לשלב קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח; לערבב היטב. עם בלנדר מאפה או מזלג, לחתוך חמאה עד תערובת דומה פירורים גסים. מערבבים בתפוח וג ' ינג ' ר.
מקציפים ביצה בקערה קטנה. מערבבים בקרם וקליפת לימון.
מוסיפים למרכיבים יבשים; מערבבים רק עד לחלחל.
על משטח מקומח, ללוש בעדינות בצק 5 או 6 פעמים.
מניחים בצק על גיליון עוגיות מרוסס; הקש כדי ליצור עגול 8 אינץ', על 1 אינץ ' עבה.
חתוך ל 8 טריזים; טריזים נפרדים מעט.
אופים ב 204°. במשך 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב בהיר במרכז מוגדר.
בקערה קטנה, לשלב אבקת סוכר ומיץ לימון; להתמזג היטב.
טפטוף לחמניות חמות עם זיגוג.