אפרסק ובננה ללא סוכר
סוכר חינם אפרסק בננה סנדלר דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חלב דל שומן, בננות, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח זול. . וזה לא כזה אדיר. נסו מאפה אוכמניות אפרסק סוכר חום, מאפה אפרסקים ללא דגנים, ו מאפינס אפרסקים ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת אפייה 8x8 אינץ'.
מערבבים אפרסקים לבנים, בננות, 2 כפות קמח, ו 1 כפית סוכר תחליף בקערה עד הפרי מצופה; להפיץ לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכנה.
לטאטא 1 קמח כוס, אבקת אפייה, מלח, וקינמון באותה קערה המשמשת לתערובת פירות; מערבבים בחלב רזה, ביצה, שמן תירס, 2 כפיות תחליף סוכר, ותמצית וניל כדי להפוך את הבלילה.
יוצקים את הבלילה בשכבה זוגית על הפרי.
אופים בתנור שחומם מראש עד העוגה הוא חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס לתוך אמצע שכבת העוגה יוצא נקי, כ 30 דקות. מגניב במחבת על המדף לפחות 20 דקות לפני ההגשה.