ארוז קון פולו (עוף ואורז)
ארוז קון פולו (עוף ואורז) נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 395 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 52 אוהדים. גשו לסופר וקנו גויאן שמן זית כתית מעולה, פלפל, אפונה גויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: עוף עם אורז (ארוז קון פולו), עוף עם אורז (ארוז קון פולו), ו ארוז קון פולו (אורז עם עוף).
הוראות
בעזרת מגבות נייר, טפיחו עוף יבש. מתבלים עוף באדובו.
מחממים שמן בקלדרו, או סיר כבד גדול על אש בינונית. מבשלים עוף, בקבוצות, עד להשחמה מכל הצדדים, 7-10 דקות; מניחים בצד.
מערבבים בצל, פלפלים ושום לסיר; מבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מוסיפים אורז, מרק וסזון לסיר; מבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד שהאורז מצופה לחלוטין בתערובת שמן, בערך 1 דקה.
מערבבים פנימה 3 כוסות מים; מביאים לרתיחה.
הוסף אלקפראדו ועוף (בצד העור כלפי מעלה) לסיר. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהמים נספגים, האורז רך והעוף מבושל, כ-25 דקות.
להגשה, בעזרת מזלג, אורז מוך; מקשטים ברצועות פימינטו ואפונה.