ארוחת ערב: אורז מטוגן עם שרימפס ובייקון יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 427 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 31 אוהדים. אם יש לכם בייקון, סוכר, רוטב צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ארוחת ערב: בייקון וקימצ'י אורז מטוגן, ארוחת ערב הערב: צדפה מטוגנת וכריך בייקון, ו ארוחת ערב: שרימפס ודגנים עם בייקון.
הוראות
1
לטאטא יחד את כל החומרים המרינדה בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים בייקון. מוקפץ עד הרבה שומן מרפה ובייקון מתחיל להתבשל, אחת עד שתי דקות. כבה חום, כפית בייקון, ולנקז על צלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
להעביר את כל אבל 1/2 כף שומן למכולה אחרת ולשמור לשימוש אחר.
7
תחזיר את החום לגבוה. מערבולת ב 1 כף שמן בוטנים. כאשר הוא מתחיל לעשן, להוסיף ביצים. לטרוף עם כף עץ. לבשל, ערבוב ברציפות, עד ביצים קשות, כדקה אחת. כבה חום, והעביר ביצים לצלחת. לשבור את חתיכות ביצים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
לשטוף את ווק ויבש, ולאחר מכן במקום על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
יוצקים 2 ½ כפות של שמן בוטנים, וחום עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
10
מוסיפים שרימפס ומרינדה. מוקפץ עד שרימפס הוא כבר לא ורוד, כדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
11
מוסיפים אורז ומערבבים היטב. להפחית את החום בינוני, ומערבבים ומטגנים עד שהאורז חם מאוד, כארבע דקות. הפעל חום בחזרה עד גבוה, ולהוסיף רוטב. מערבבים כל הזמן במשך דקה אחת. לאחר מכן להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד שהאורז מצופה ברוטב, על דקה אחת יותר.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. שמורת דה מורגנזון צ ' נין בלאן עם 4.2 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.