ארוחת ערב: אורז מטוגן עם שרימפס ובייקון
ארוחת ערב: אורז מטוגן עם שרימפס ובייקון יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 427 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 31 אוהדים. אם יש לכם בייקון, סוכר, רוטב צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ארוחת ערב: בייקון וקימצ'י אורז מטוגן, ארוחת ערב הערב: צדפה מטוגנת וכריך בייקון, ו ארוחת ערב: שרימפס ודגנים עם בייקון.
הוראות
לטאטא יחד את כל החומרים המרינדה בקערה בגודל בינוני.
לטאטא יחד את כל המרכיבים רוטב יחד בקערה בינונית אחרת.
עבור האורז המטוגן: חותכים את החסילון לחצי לאורכו ולאחר מכן לרוחב.
מוסיפים שרימפס לקערה עם רוטב. זרוק למעיל. להפריש במשך 20 דקות.
מניחים ווק מעל חום גבוה עד עישון קל.
מוסיפים בייקון. מוקפץ עד הרבה שומן מרפה ובייקון מתחיל להתבשל, אחת עד שתי דקות. כבה חום, כפית בייקון, ולנקז על צלחת מרופדת במגבת נייר.
להעביר את כל אבל 1/2 כף שומן למכולה אחרת ולשמור לשימוש אחר.
תחזיר את החום לגבוה. מערבולת ב 1 כף שמן בוטנים. כאשר הוא מתחיל לעשן, להוסיף ביצים. לטרוף עם כף עץ. לבשל, ערבוב ברציפות, עד ביצים קשות, כדקה אחת. כבה חום, והעביר ביצים לצלחת. לשבור את חתיכות ביצים לחתיכות קטנות.
לשטוף את ווק ויבש, ולאחר מכן במקום על חום גבוה.
יוצקים 2 ½ כפות של שמן בוטנים, וחום עד עישון.
מוסיפים שרימפס ומרינדה. מוקפץ עד שרימפס הוא כבר לא ורוד, כדקה אחת.
מוסיפים אורז ומערבבים היטב. להפחית את החום בינוני, ומערבבים ומטגנים עד שהאורז חם מאוד, כארבע דקות. הפעל חום בחזרה עד גבוה, ולהוסיף רוטב. מערבבים כל הזמן במשך דקה אחת. לאחר מכן להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד שהאורז מצופה ברוטב, על דקה אחת יותר.
מוסיפים בייקון, ביצים ובצל ירוק. מבשלים עד הביצים חמות, על דקה אחת יותר.