קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

ארוחת ערב: בקר סטרוגנוף

ארוחת ערב: בקר סטרוגנוף
ארוחת המתכון הערב: בשר סטרוגנוף יכול לספק את התשוקה המזרח אירופאית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 891 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, שמנת, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו ארוחת ערב הלילה: חמישה ספייס בשר בקר מערבבים ומטגנים, ארוחת ערב, צ'יפוטלה, טאקו בקר., ו ארוחת ערב: קארי בקר Panang (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה עם שפע של מקום לרצועות הבשר לחום ללא צפיפות (עבודה בקבוצות במידת הצורך), מחממים מחצית החמאה על חום בינוני גבוה. כאשר הקצף שוכך והחמאה חמה מאוד, מוסיפים את רצועות הבשר בשכבה אחת. המחבת צריכה להיות חמה מספיק כדי לחמם את הבשר במהירות, אבל לא חם מספיק כדי לשרוף את החמאה. הפוך פעם לחום בצד השני, ואז מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את רצועות הבשר לקערה, משאיר את השומן ומיצים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את שאלוט. בישול עד רך, במשך כמה דקות, כפי שהם לספוג את המיצים. תגרדי אותם לקערה עם הבשר. בינתיים, להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה ולהכין לבשל את האטריות ביצה עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את החמאה שנותרה למחבת ומגבירים את החום לגובה בינוני. כאשר קצף החמאה שוכך, מוסיפים את הפטריות, טרגון, אגוז מוסקט וקורט של מלח ופלפל. מבשלים עד שהפטריות רכות וזהובות. תתחילו לבשל את האטריות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף כמה כף מים והברנדי או קוגאן (אם משתמשים) כדי לשרוף את המחבת (scape בעדינות את כל חתיכות השחמה). מנמיכים את החום ומוסיפים את השמנת החמוצה, מוודאים שהיא לא תרתח או שהיא תיפרד. מערבבים בבשר ובצלצלים, ומוסיפים מים במידת הצורך כדי לדלל את הרוטב לעקביות טובה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים מעל האטריות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי