ארוחת ערב הלילה: סטייק בגריל עם עגבניות ופסטו
גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, עגבניות ברנדי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: חבילות בקלה עם קישואים, עגבניות ופסטו פטרוזיליה, ארוחת ערב הערב: סטייק בגריל עם רוטב גריביש, ו ארוחת ערב הלילה: סלט דג לבן בגריל עם עגבניות ויניגרט טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
תביא גריל פחם, גריל גז, או מחבת גריל לחום גבוה. בינתיים, תכין את הפסטו.
מניחים את צנוברים במחבת לא מקל להגדיר על חום גבוה בינוני. כאשר הם ריחניים מעט השחמה להעביר אותם למעבד מזון.
מוסיפים את הבזיליקום והשום. תהליך עד שהוא הופך משחה. עם המנוע פועל, טפטוף ב 4 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל. מקפלים בפרמזן.
מפזרים את הסטייק עם מלח ופלפל, ואת המעיל ב 1 כף שמן. הגדר על הגריל החם. מבשלים כ 4 עד 5 דקות בצד עבור בינוני נדיר. זמני הבישול ירדו מאוד אם אתה משתמש בסטייק דק יותר. תתאים את עצמך בהתאם. תניח בצד.
מעיל את העגבניות בכף הנותרים של שמן העונה עם מלח ופלפל. מבשלים 2 דקות בצד אחד, להעיף, ומבשלים עוד דקה בצד השני.
חותכים את הסטייק, או להשאיר אותו שלם.
מגישים עם פרוסות העגבניות. כפית חלק מרוטב פסטו על גבי העגבניות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות לה ג ' וטה האוול Merlot הר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.