ארטישוקים ונקניקיות ריגטוני
ארטישוקים ונקניקיות ריגטוני עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, בצל, שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ריגטוני עם נקניק, ארטישוק ואספרגוס, ריגטוני עם ארטישוקים, שום וזיתים, ו ארטישוק תינוקות צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
להיפרד ולהשליך את עלי הארטישוק עד העלים הירוקים, העדינים והפנימיים.
חותכים ולזרוק טיפים קוצניים. תחתית לקצץ. ארטישוק רבעון (הם discolor). לקצץ ולהשליך מרכזים מטושטשים. לשטוף ולנקז ארטישוקים.
לקצץ ולהשליך גבעולים וכל מנות חבולות משומר. לשטוף שומר דק לחתוך לרוחב.
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לעתים קרובות מערבבים נקניקיות, לשבור את הבשר עם כפית, עד חום, על 10 דקות.
מוסיפים ארטישוק, שומר, בצל, זרעי שומר, שום ופלפל בל למחבת. מערבבים לעתים קרובות עד בצל הוא צולע, על 10 דקות.
יוצקים יין, מרק, ושמנת למחבת. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ארטישוק רך כאשר פירסינג, כ 10 דקות.
בינתיים, לבשל פסטה ב 4 ליטרים מים רותחים עד מכרז לנשוך, 10 עד 12 דקות.
מסננים פסטה, לשים בקערה הגשה, העליון עם רוטב ארטישוק.
להציע גבינה ומלח להוסיף לפי הטעם.