ארטישוק במרינדה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם ארטישוק התינוק, עלה דפנה, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארטישוק לתינוקות במרינדה, שרימפס-ארטישוק במרינדה, ו ארטישוק מתובל במרינדה.
הוראות
בסיר גדול, לשלב את החומץ, מים, עלה דפנה, ושום. תביא את הנוזל לרתיחה.
מוסיפים את הארטישוקים, פלפל אדום מרוסק ומלח לפי הטעם. מבשלים עד מכרז כאשר פירסינג בסכין, 7 עד 10 דקות.
יוצקים את התוכן של המחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה. שמור את הנוזל.
לארוז את הארטישוקים לתוך צנצנות זכוכית מעוקר.
יוצקים את נוזל הבישול כדי לכסות.
בואו להתקרר לחלוטין. מכסים ומקררים לפחות 24 שעות או עד 2 שבועות.
כדי לשרת, לנקז את הארטישוקים ולזרוק אותם בשמן.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;