ארטישוק, צלפים, זיתים, גרידת לימון וטונה איטלקית על קונכיות פסטה
הוראות
1
In a 10-quart pot, bring the water to a brisk boil.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
Add salt and stir in the pasta shells. When the water returns to a boil, begin timing and cook al dente according to the package directions. Reserve 1/2 cup of the pasta cooking water.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)
3
Drain the pasta, but do not rinse.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
Transfer the shells to a large serving bowl. Stir in the reserved pasta water to keep the pasta from sticking to itself. Pasta continues to cook and absorb water even when it has
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(מומלץ: רוטב A1)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)