אתגר: עוף בגריל עם ברוקולי ראבה ונקניק
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תנו אתגר: עוף בגריל עם ראבה ברוקולי ונקניק לנסות. מתאים ל-15 ומחירו 2 מנות.9 דולר למנה. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם עגבניות ענבים, נקניק, ראבה ברוקולי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה מוצק. נסו ברוקולי ראבה מטגן עם נקניקיית עוף, נקניקיית עוף וברוקולי ראבה פנה, ו ברוקולי ראבה מטגן עם נקניקיית עוף (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר שלבו 1 כוס שמן זית, בזיליקום, פתיתי פלפל אדום ו -2 שיני שום. פירה עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
יוצקים לתבנית אפייה רדודה ומוסיפים את העוף. זורקים לציפוי ומשרים את העוף תוך כדי סיום המנה.
הביאו סיר מים גדול לרתיחה. מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני.
בינתיים מחממים מחבת גדולה. מרסקים 3 שיני שום ומניחים בצד.
מחממים 1 כוס שמן זית במחבת.
מוסיפים את השום ומבשלים עד להזהבה.
מוציאים נקניק ממארזים ומוסיפים למחבת.
קולים את הנקניקיה עד להשחמה.
במים הרותחים, מסננים את ראב הברוקולי עד שהם רכים אך עדיין פריכים.
מעבירים את ראבה לקערת מי קרח.
מוציאים מהמים, מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר ומניחים בצד.
צולים את העוף עד שהוא מבושל ומיצים מתבהרים.
לנקניק השחום מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד שהפטריות מתחילות להתרכך.
מוסיפים את הראבה, ציר העוף וקורט פתיתי פלפל אדום ומתבלים במלח ופלפל.
פורסים את הלחם ומניחים על צלחת הגשה. כף מעט מתערובת הברוקולי / נקניק מעל, ואז מכסה כל אחד עם חזה עוף 1 וירך 1. למעלה עם ארוגולה, עגבניות וגבינת פרובולון פרוס. ואז מזלפים מעט מרוטב הראבה של הברוקולי מעל, כדי לנבול את הארוגולה, ומגישים מיד.