בוף אן דובה-תבשיל בורגונדי בקר צרפתי קלאסי (בורגיניון)
בוף אן דובה-תבשיל בורגונדי בקר צרפתי קלאסי (בורגיניון) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 901 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מלח כשר, שיני שום, בצל פנינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו ביף בורגיניון (תבשיל בקר בסגנון בורגונדי), ביף בורגיניון (תבשיל בקר צרפתי), ו ביף בורגונדי Aka ביף בורגיניון A Lan Ivo (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה לא תגובתי, לשלב בשר בקר, קוניאק, שיני שום, בצל, גזר, סלרי, עלי דפנה, מרווה, טימין, פטרוזיליה, 1/4 כפית פלפל שחור טחון גס, קליפת תפוז, יין ופטריות. מכסים ומקררים בין לילה או עד 2 ימים, ערבוב מעת לעת.להביא את הבשר והירקות לטמפרטורת החדר.
ניקוז, הזמנת המרינדה.תכתים את הבשר והירקות עם מגבות נייר.מחממים תנור ל 163°/175C. בצלחת חסינת תנור כבדה גדולה (כגון תנור ברזל יצוק הולנדי או Le Creuset), מטגנים את הבייקון על חום בינוני עד שהוא הופך את השומן שלה, על 3-5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הבייקון למגבות נייר ושמורה.עבודה בקבוצות כדי לא צפוף במחבת, להוסיף את הבשר והירקות לשומן במחבת, ולשחמם אותם מכל הצדדים על חום בינוני, תיבול עם מלח ופלפל כפי שהם חומים, על 7 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
מוסיפים את המרינדה לסיר, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית לחום בינוני ומבשלים עד הנוזל מצטמצם בשליש, על 8 דקות. להוריד את הקצף מפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
הוסף את המניה או consomme, ומבשלים עוד 8 דקות, עד מופחת שוב בשליש. מערבבים את קמצוץ הסוכר ואת רסק העגבניות, (ומוסיפים את העגבניות חתוכות לקוביות וזיתים ירוקים עכשיו, אם משתמשים).החזר את הבשר, הירקות והבייקון השמורים לסיר. מכסים ואופים בתנור עד הבשר רך, 2 1/2-3 שעות. - או-לסירוגין, בשלב זה אתה יכול לבשל בסיר קרוק על אש נמוכה 8 עד 10 שעות, או על חום גבוה 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
מגישים עם לחם כפרי לניקוי המיצים, יחד עם סלט ירוק ומגש גבינות.קופא ומחמם יפה. שאריות יעשו פשטידת רועה קוטג ' יפה A La Provencale, לראות את המתכון שלי #355446.