מקרוני וגבינה עוף תאו-עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 47 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 962 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב חריף, שמנת, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכונים דומים: עוף תאו מקרוני וגבינה, עוף תאו מקרוני וגבינה, ו עוף תאו מקרוני וגבינה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות f וחמאה צלחת אפייה 9 על 13 אינץ'. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה; מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ -7 דקות.
בינתיים, להמיס 3 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים עד רך, כ 5 דקות. מערבבים את העוף והשום ומבשלים 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים 1/2 כוס רוטב חם ומבשלים עד מעובה מעט, על 1 דקה יותר.