קושימומחה
מוכן ב16 שעות
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

בורגיניון בקר

בורגיניון בקר
צריך מנה עיקרית ללא חלב? בורגיניון בקר יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 856 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו גזר, סלרי, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -22 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 16 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בורגיניון בקר (בורגיניון / בורגוניון / בורגונדי בקר), בורגיניון בקר, ו בורגיניון בקר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב את השום, עלי הדפנה, הגזר, הסלרי, הבצל והיין בקערה או במיכל גדול.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הבקר; מכסים ומניחים לשבת במקרר לפחות 4 שעות או למשך הלילה. (זהו צעד חשוב באמת: זה עושה הבדל טעם עצום.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1
מוציאים את הבקר מהמרינדה. מסננים את הירקות ועלי הדפנה מהמרינדה וזורקים. שמרו 2 כוסות מהמרינדה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מצפים תבנית גדולה ורחבה או תנור הולנדי בשמן זית ומביאים לאש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מפזרים את הבקר במלח וזורקים עם הקמח; אל תקמחו את הבקר עד שתהיו מוכנים להשחים אותו.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
5
הוסף את הבקר המצופה בקמח למחבת החמה, אך הקפד לא להצטופף במחבת; תצטרך לעבוד בארבע קבוצות. משחימים את הבשר היטב מכל הצדדים, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוציאים מהתבנית לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לאחר שתי המנות הראשונות, זלגו את הסיר עם 1/2 כוס מהמרינדה השמורה, וגרדו את כל החלקים השחומים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מסננים את הנוזל לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים עוד שמן זית למחבת לציפוי ומבשלים את שתי קבוצות הבשר הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את הבשר לתבנית האפייה. מתפיחים את התבנית במרינדה של 1/2 כוס, מגרדים את כל החלקים השחומים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא משחים ופריך, כ -5 דקות. זורקים פנימה את הפטריות, הגזר, הסלרי, השום והבצל ומתבלים במלח. מבשלים עד שהתערובת מתחילה להתרכך והופכת לארומטית מאוד, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
12
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
13
מוסיפים את מרינדת 1 כוס הנותרת ומתפיחים את המחבת, תוך בחישה כל חתיכות להשחמה, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים את הבשר. מערבבים לאיחוד ומבשלים עד שהיין הצטמצם בחצי, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
15
הוסף מספיק מציר הבקר כדי לכסות רק את פני הבקר. זורקים פנימה את עלי הדפנה וצרור הטימין. מכסים את המחבת, מביאים את הנוזל לרתיחה ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מבשלים את הבשר במשך 2 שעות. במהלך השעה האחרונה של זמן הבישול, מוסיפים את תפוחי האדמה. מכסים את התבנית במכסה ומחזירים את התבשיל לתנור לבישול שעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
מוציאים את הסיר מהתנור ומורידים עודפי שומן מעל פני התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
18
מקשטים בעירית ומגישים עם לחם פריך כדי לספוג את כל הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון, חתוך ללרדוניםבייקון, חתוך ללרדונים2קילוגרםצ'אק בשר, לחתוך לחתיכות 1 אינץצ'אק בשר, לחתוך לחתיכות 1 אינץ7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר2גזר, קלופים וחותכים לקוביות 1/4 אינץגזר, קלופים וחותכים לקוביות 1/4 אינץ2גזר, קלופים חצוייםגזר, קלופים חצויים2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץסלרי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, חצויסלרי, חצוי8שרימפס וורידיםלחם פריך, להגשהלחם פריך, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים1קבוצותעירית טרייה, קצוצה דק, לקישוטעירית טרייה, קצוצה דק, לקישוט2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק5ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק8שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר8שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץבצל, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קלופים ורבעיםבצל, קלופים ורבעים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה בליס אדום, לרבעיםתפוחי אדמה בליס אדום, לרבעים7501 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום, כגון בורגונדייין אדום, כגון בורגונדי1צרור טימין טריצרור טימין טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קרמיני או פטריות כפתור לבן, מרובעקרמיני או פטריות כפתור לבן, מרובע