צריך מנה עיקרית ללא חלב? בורגיניון בקר יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 856 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו גזר, סלרי, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -22 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 16 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בורגיניון בקר (בורגיניון / בורגוניון / בורגונדי בקר), בורגיניון בקר, ו בורגיניון בקר.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב את השום, עלי הדפנה, הגזר, הסלרי, הבצל והיין בקערה או במיכל גדול.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הבקר; מכסים ומניחים לשבת במקרר לפחות 4 שעות או למשך הלילה. (זהו צעד חשוב באמת: זה עושה הבדל טעם עצום.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1
מוציאים את הבקר מהמרינדה. מסננים את הירקות ועלי הדפנה מהמרינדה וזורקים. שמרו 2 כוסות מהמרינדה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מצפים תבנית גדולה ורחבה או תנור הולנדי בשמן זית ומביאים לאש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים את הבקר במלח וזורקים עם הקמח; אל תקמחו את הבקר עד שתהיו מוכנים להשחים אותו.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הוסף את הבקר המצופה בקמח למחבת החמה, אך הקפד לא להצטופף במחבת; תצטרך לעבוד בארבע קבוצות. משחימים את הבשר היטב מכל הצדדים, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוציאים מהתבנית לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לאחר שתי המנות הראשונות, זלגו את הסיר עם 1/2 כוס מהמרינדה השמורה, וגרדו את כל החלקים השחומים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מסננים את הנוזל לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים עוד שמן זית למחבת לציפוי ומבשלים את שתי קבוצות הבשר הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הבשר לתבנית האפייה. מתפיחים את התבנית במרינדה של 1/2 כוס, מגרדים את כל החלקים השחומים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא משחים ופריך, כ -5 דקות. זורקים פנימה את הפטריות, הגזר, הסלרי, השום והבצל ומתבלים במלח. מבשלים עד שהתערובת מתחילה להתרכך והופכת לארומטית מאוד, בערך 10 דקות.