בוריטו גדול
בוריטו גדול יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 596 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך שעועית צ'ילי חריף, כמון טחון, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. מתכונים דומים: בוריטו דה פולו (בוריטו עוף), בוריטוס אל גרנדה, ו ביצים Oso Grande.
הוראות
תנור חום עד 375°f. ספריי 15x10x1 אינץ ' פאן עם ספריי בישול.
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה עד השחמה היטב.
מוסיפים שעועית צ ' ילי וכמון; מערבבים היטב.
מקום טורטיות, חופפים, למטה צד אחד של מחבת. תערובת נקניק כפית למטה מרכז טורטיות; מפזרים 1 1/2 כוסות של הגבינה.
רול טורטיות מעל תערובת נקניק כדי ליצור 1 בוריטו גדול, צד התפר למטה. רוטב טאקו כפית מעל בוריטו; מפזרים הנותרים 1 כוס גבינה.
אופים 15 עד 20 דקות או עד חם. כדי להגיש, לחתוך בוריטו לפרוסות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.