בטן איטית מבושלת של חזיר לבן באמצע עם עדשים Puy
עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. נסו בטן צלויה איטית של חזיר עם עדשים Puy, בטן חזיר צלויה איטית עם סיידר ועדשים, ו איטי צלי חזיר בר בטן עם סיידר & עדשים Puy (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
50 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חמאה, חתוכה לקוביות 100 בצל צהוב בינוני, קצוץ ציר עוף חם 1 חבורה צ'ייב, קצוץ 40 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים 1 שן שום, כתוש 1 2 כפיות אבקת שום herbes de Provence 6 שרימפס וורידים עדשים מטוגנות 300 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. Puy lentils 2 kgs בטן של חזיר לבן באמצע (ללא עצמות, אבל בחתיכה אחת), העור הבקיע 6 שרימפס וורידים מלח ים מלדון 3 שאלוט, קצוץ דק 6 שרימפס וורידים מלח שולחן 250 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שדי פסיון אם ) 100 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חומץ יין לבן