ניתן להכין את המתכון בטן חזיר קלויה עם תפוחי אדמה חמים וסלט צנון סלרי בערך 2 שעות ו 15 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . לבמנה עיקרית זו יש 1434 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 127 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח, שמן צמחי, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. ציון זה מוצק. סלט ארוגולן וצנון עם בטן חזיר חמה, סלרי מגולח, שורש סלרי וסלט צנון, ו סלט שורש צנון וסלרי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לבטן החזיר: חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מפזרים את בטן החזיר בנדיבות עם חלקים שווים של מלח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מניחים את בטן החזיר על רשת בתבנית צלייה. צולים כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
לאחר סיום בטן החזיר, מצננים ומניחים בצד. שמרו את השומן מהתבנית לשימוש בסלט תפוחי האדמה. לאחר שהתקרר, חלק את הבטן לפרוסות בגודל 3/4 אינץ 'על 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמה
בטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
בינתיים מחממים טיגון עמוק ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
בזמן שבטן החזיר צולה, הכינו את הוויניגרט לסלט הסלרי והצנון.