קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

בטן חזיר צלויה עם תפוחי אדמה חמים וסלט צנון סלרי

בטן חזיר צלויה עם תפוחי אדמה חמים וסלט צנון סלרי
ניתן להכין את המתכון בטן חזיר קלויה עם תפוחי אדמה חמים וסלט צנון סלרי בערך 2 שעות ו 15 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . לבמנה עיקרית זו יש 1434 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 127 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח, שמן צמחי, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. ציון זה מוצק. סלט ארוגולן וצנון עם בטן חזיר חמה, סלרי מגולח, שורש סלרי וסלט צנון, ו סלט שורש צנון וסלרי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לבטן החזיר: חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מפזרים את בטן החזיר בנדיבות עם חלקים שווים של מלח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מניחים את בטן החזיר על רשת בתבנית צלייה. צולים כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
לאחר סיום בטן החזיר, מצננים ומניחים בצד. שמרו את השומן מהתבנית לשימוש בסלט תפוחי האדמה. לאחר שהתקרר, חלק את הבטן לפרוסות בגודל 3/4 אינץ 'על 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
בינתיים מחממים טיגון עמוק ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
בזמן שבטן החזיר צולה, הכינו את הוויניגרט לסלט הסלרי והצנון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
בטן חזירבטן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
8
שלב את חומץ היין האדום, דיז ' ון ובצל אדוםבמעבד מזון. מוסיפים לאט את השמן הצמחי לתחליב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
לסלט תפוחי האדמה: במחבת מתחילים במעט משומן החזיר השמור.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
10
מוסיפים את שאלוט, תפוחי אדמה, חרדל מגורען וחומץ יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
חרדל מלאחרדל מלא
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
11
קולים עד לחימום. מסיימים עם העירית הקצוצה, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
12
לסלט הסלרי והצנון: זורקים את הצנוניות והסלרי לוויניגרט. למעלה עם עלי סלרי.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1
שלב את הסויה, הרוטב החם וחומץ היין האדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2
מטגנים בשמן עמוק את חלקי בטן החזיר בשמן החם עד להשחמה יפה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
דַק-דַק-
3
מוציאים וטובלים בזיגוג. פורסים ומגישים עם הסלטים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים