ביגנטס
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, תמצית ונילן, שמרים מיידיים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו Name, Name, ו Name (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מחממים את החלב מעל חום בינוני-גבוה עד שבועות קטנות נוצרות לאורך הקצוות והטמפרטורה היא בין 105 ל-110 ° F.
מעבירים חלב חם לקערה של מערבל לעמוד חשמלי.
לטאטא בשמרים ו 1 כף סוכר. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 5 דקות.
התערובת צריכה להיות תוססת.
בקערה גדולה לטאטא יחד הנותרים סוכר, קמח, אבקת חלב, סודה לשתיה ומלח. לצרף את הוו הבצק למיקסר ולהוסיף את תערובת הקמח לתערובת השמרים תוך ערבוב במהירות נמוכה כדי להרטיב את החומרים. מוסיפים לאט במים ובוניל ואז מגבירים את מהירות המיקסר לבינונית ומערבבים עד שהבצק מתחבר לכדור. הבצק עדיין יהיה רטוב ומרושל.
לרסס קערה גדולה עם ספריי בישול ולהעביר את הבצק. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח בנדיבות, מפזרים את החלק העליון עם קמח להתגלגל החוצה לתוך מלבן גדול כי הוא כ 1/3 אינץ'. השתמש סכין חדה או גלגל פיצה לחתוך את הבצק לתוך 32 כ 1 1/2 ריבועים אינץ'.
ממלאים תנור הולנדי או טיגון עמוק עם 2 סנטימטרים של שמן.
שמן חום מעל חום בינוני עד 350 ° F. באמצעות מרית עמידה לחום או רדוד, מסננת עמידה לחום, בזהירות טיפת beignets בשמן. היזהר לא להעמיס את beignets במחבת (לא יותר מ 2 עד 3 beignets בכל פעם). לאחר כדקה הבצק יתחיל להתנפח, להשתמש במקלות אכילה מעץ כדי להפוך את הביניטים ומטגנים עד חום זהוב עמוק משני הצדדים (כ 1-2 דקות לכל צד, להשתמש בצבע כמדריך שלך שמירה על עין קרובה על שמירה על טמפרטורת השמן קבוע ככל האפשר).
הסר סופגניות מיד מהמחבת באמצעות מסננת או מלקחיים עמידים בחום. הגדר על נייר מגבת מרופדת מדפים אפייה להתקרר. לאחר התקרר מעט, אבק כבד עם הסוכר של קונדיטור ומגישים מיד.