קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייגל תפוחי אדמה עם בצל מזוגג בחמאה

בייגל תפוחי אדמה עם בצל מזוגג בחמאה
בייגל תפוחי אדמה עם בצל מזוגג בחמאה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 252 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 ומחירו 31 סנט למנה מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -68 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, ביצה, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. נסו בצל מטוגן לבן-בצל מזוגג, חמאת בוטנים ובייגל תפוחים זול, ו בייגל תבלינים דלעת תוצרת בית עם חמאת דבש קינמון מוקצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מועכים את תפוח האדמה. הביאו לרתיחה 2 1/2 ליטר מים בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את תפוח האדמה ומבשלים עד שהם רכים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
מוציאים את תפוח האדמה ושומרים את מי הבישול. כשהוא קריר מספיק לטיפול, מקלפים את תפוח האדמה ומועכים בקערה בינונית עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים כמה טיפות ממי הבישול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מכינים את הבצק. מערבבים את שמן הזית והדבש לתוך הפירה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5
מערבבים את הקמח, 2 1/2 כפיות מלח ואת השמרים בקערה של מערבל מעמד מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים למיקסר את תערובת תפוחי האדמה ו -1 כוס מי בישול שמורים; מקציפים במהירות בינונית עד שהם נוקשים אך גמישים, 10 דקות. מקציפים עוד כמה כפות מי בישול, במידת הצורך. (שמרו את יתרת מי הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
ללוש את הבצק. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש ביד עד שהבצק חלק וקופץ לאחור בלחיצה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
תן לזה לנוח.
9
מזלפים מעט שמן זית לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים את הבצק והופכים לציפוי שמן. מכסים את הקערה במטלית לחה ומניחים בצד במקום חם עד שהבצק מוכפל בגודל, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מבשלים את הבצל. בזמן שהבצק מתפח ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש נמוכה; מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא שקוף ורך אך לא שחום, 20 עד 30 דקות. מתבלים ב 1/2 כפית מלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
טופס בייגל. אגרוף את הבצק. יוצרים ליומן ואז חותכים ל 12 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
13
מגלגלים כל חתיכה לכדור הדוק ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה; מכסים במטלית לחה ומניחים לתפוח 30 דקות. צרו חור במרכז כל כדור עם האגודלים. למתוח ולהפוך את טבעת עד חור הוא על 2 סנטימטרים רחב. מחזירים לתבנית האפייה, מכסים במטלית לחה ומניחים לתפוח 20 דקות נוספות. מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מרתיחים את הבייגל. הביאו לרתיחה את מי הבישול הנותרים של תפוחי האדמה השמורים. בזהירות לזרוק את בייגל לתוך המים, כמה בכל פעם, ומבשלים 30 שניות. הפוך את הבייגל בעזרת כף מחוררת ובשל 30 שניות נוספות. הניחו את הבייגל על מתלה לניקוז, ואז חזרו לתבנית האפייה מרופדת הקלף.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
אופים את הבייגל.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מעבירים את תבנית האפייה לתנור; אופים עד שהבייגל מתחיל להשחים, כ -10 דקות. מקציפים את הביצה עם 1 כף מים; מברישים את התערובת על הבייגל ומעליהם את הבצל המוקפץ. ממשיכים לאפות עד להזהבה, 10 עד 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
בואו להתקרר 15 דקות לפני ההגשה.
18
צילום: דוד מלוש