קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייגל תפוחי אדמה עם בצל מזוגג בחמאה

בייגל תפוחי אדמה עם בצל מזוגג בחמאה
בייגל תפוחי אדמה עם בצל מזוגג בחמאה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 252 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 ומחירו 31 סנט למנה מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -68 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, ביצה, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. נסו בצל מטוגן לבן-בצל מזוגג, חמאת בוטנים ובייגל תפוחים זול, ו בייגל תבלינים דלעת תוצרת בית עם חמאת דבש קינמון מוקצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מועכים את תפוח האדמה. הביאו לרתיחה 2 1/2 ליטר מים בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את תפוח האדמה ומבשלים עד שהם רכים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3
מוציאים את תפוח האדמה ושומרים את מי הבישול. כשהוא קריר מספיק לטיפול, מקלפים את תפוח האדמה ומועכים בקערה בינונית עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים כמה טיפות ממי הבישול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מכינים את הבצק. מערבבים את שמן הזית והדבש לתוך הפירה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5
מערבבים את הקמח, 2 1/2 כפיות מלח ואת השמרים בקערה של מערבל מעמד מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים למיקסר את תערובת תפוחי האדמה ו -1 כוס מי בישול שמורים; מקציפים במהירות בינונית עד שהם נוקשים אך גמישים, 10 דקות. מקציפים עוד כמה כפות מי בישול, במידת הצורך. (שמרו את יתרת מי הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
ללוש את הבצק. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש ביד עד שהבצק חלק וקופץ לאחור בלחיצה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
תן לזה לנוח.
9
מזלפים מעט שמן זית לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מוסיפים את הבצק והופכים לציפוי שמן. מכסים את הקערה במטלית לחה ומניחים בצד במקום חם עד שהבצק מוכפל בגודל, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מבשלים את הבצל. בזמן שהבצק מתפח ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש נמוכה; מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא שקוף ורך אך לא שחום, 20 עד 30 דקות. מתבלים ב 1/2 כפית מלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
טופס בייגל. אגרוף את הבצק. יוצרים ליומן ואז חותכים ל 12 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
13
מגלגלים כל חתיכה לכדור הדוק ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה; מכסים במטלית לחה ומניחים לתפוח 30 דקות. צרו חור במרכז כל כדור עם האגודלים. למתוח ולהפוך את טבעת עד חור הוא על 2 סנטימטרים רחב. מחזירים לתבנית האפייה, מכסים במטלית לחה ומניחים לתפוח 20 דקות נוספות. מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מרתיחים את הבייגל. הביאו לרתיחה את מי הבישול הנותרים של תפוחי האדמה השמורים. בזהירות לזרוק את בייגל לתוך המים, כמה בכל פעם, ומבשלים 30 שניות. הפוך את הבייגל בעזרת כף מחוררת ובשל 30 שניות נוספות. הניחו את הבייגל על מתלה לניקוז, ואז חזרו לתבנית האפייה מרופדת הקלף.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
15
אופים את הבייגל.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
מעבירים את תבנית האפייה לתנור; אופים עד שהבייגל מתחיל להשחים, כ -10 דקות. מקציפים את הביצה עם 1 כף מים; מברישים את התערובת על הבייגל ומעליהם את הבצל המוקפץ. ממשיכים לאפות עד להזהבה, 10 עד 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
17
בואו להתקרר 15 דקות לפני ההגשה.
18
צילום: דוד מלוש