בייקון ותפוחי אדמה של פנצ'טה
בייקון ותפוחי אדמה של פנצ'טה יכולים להיות רק הצד המנה שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 54 דקות. אם יש לך בייקון, עלי טימין, פנצ'טה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו פסטה בייקון Pancetta, מרק פסטה עם תפוחי אדמה ופנצ'טה, ו פריטטה עם תפוחי אדמה, פנקטן וגרוייר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את הבייקון ופנצ ' טה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בייקון ופנצ ' טה הם חומים ופריכים, על 10 עד 12 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הבייקון ואת חתיכות pancetta מגבות נייר כדי לנקז.
מוסיפים את תפוחי האדמה והשום למחבת. מתבלים עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחי האדמה הם זהובים ומבושלים דרך, על 20 עד 25 דקות.
מוסיפים את הקורנית, בייקון מבושל ופנצ ' טה מבושל למחבת ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה גדולה ומגישים מיד.