ביסקוויט קינמון
ביסקוטי קינמון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך תמצית vanillan, ביצים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 17%. מתכונים דומים: עוגיות קינמון ותבלינים, שוקולד-ביסקוטי קינמון, ו ביסקוטי אגוז קינמון.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה; לעשות גם במרכז התערובת.
מערבבים ביצים, מרגרינה ווניל, מערבבים עם מקצף.
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 10 פעמים. לעצב בצק לחמנייה באורך 16 אינץ'.
מניחים רול על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; שטוח לעובי 3/4 אינץ'.
שלב 2 כפות סוכר 1/2 כפית קינמון; מפזרים על בצק.
אופים ב 325 במשך 30 דקות.
הסר רול מן תבנית אפייה; תן מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
חותכים את הגליל באלכסון לפרוסות 24 (1/2 אינץ').
מקום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה.
אופים ב 325 במשך 10 דקות. הפוך עוגיות; אופים 10 דקות נוספות (עוגיות יהיו רכות מעט במרכז אבל יתקשחו כפי שהם מגניבים).
הסר מסדין אפייה; תן מגניב לחלוטין על מתלה חוט.