קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוויט קינמון

ביסקוויט קינמון
ביסקוטי קינמון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך תמצית vanillan, ביצים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 17%. מתכונים דומים: עוגיות קינמון ותבלינים, שוקולד-ביסקוטי קינמון, ו ביסקוטי אגוז קינמון.

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה; לעשות גם במרכז התערובת.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים ביצים, מרגרינה ווניל, מערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
ונילוניל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 10 פעמים. לעצב בצק לחמנייה באורך 16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
מניחים רול על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; שטוח לעובי 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
שלב 2 כפות סוכר 1/2 כפית קינמון; מפזרים על בצק.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
בצקבצק
סוכרסוכר
8
אופים ב 325 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר רול מן תבנית אפייה; תן מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
10
חותכים את הגליל באלכסון לפרוסות 24 (1/2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
11
מקום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
אופים ב 325 במשך 10 דקות. הפוך עוגיות; אופים 10 דקות נוספות (עוגיות יהיו רכות מעט במרכז אבל יתקשחו כפי שהם מגניבים).
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
הסר מסדין אפייה; תן מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casan אמה קיאנטי Classico. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.