קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי אגוזי לוז דובדבן

ביסקוטי אגוזי לוז דובדבן
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, ביסקוטי אגוזי לוז דובדבן עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 148 קלוריות. מתכון זה משמש 30. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שמן צמחי, דובדבנים, קליפת לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. ציון זה הוא רע למדי. ביסקוטי אגוזי לוז ודובדבן מיובש, ביסקוטי שוקולד, דובדבן ואגוזי לוז, ו ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת מקציפים את הביצים; מוסיפים את הסוכר, השמן, מיץ הלימון והווניל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים לחומרים היבשים רק עד לאיחוד. מערבבים דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3
מחלקים בצק לשניים. על תבנית מרופדת בנייר אפייה מעצבים כל מנה ל -12 אינץ'. 3 אינץ'. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים בחום של 325 למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מוציאים בזהירות למתלים; מצננים למשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל-300 טום.
6
מעבירים ביסקוטי לקרש חיתוך; חותכים באלכסון בעזרת סכין משוננת ל -3 / 4 אינץ'. פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים 15 דקות או עד שהם יציבים. הופכים ואופים 10-20 דקות יותר או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
הסר למתלים כדי להתקרר. אחסן בכלי אטום.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.