ביסקוטי איטלקי בסיסי
צריכים קינוח ללא מוצרי חלב ? ביסקוטי איטלקי בסיסי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. תמורת 10 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 105 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-48 מנות. אם יש לכם שומן, סוכר, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 8 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 0% , ציון שניתן לשפר. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו ביסקוטי איטלקי אותנטי , ביסקוטי שקדים , והביסקוטי הטוב ביותר .
הוראות
נפו קמח ומדדו. נפו שוב עם סוכר ואבקת אפייה על משטח ישר.
חותכים את השומן לתוך החומרים היבשים עד שהתערובת דומה לקמח תירס גס.
צרו גומה בקמח ושברו לתוכה את הביצים.
מוסיפים וניל ולשים היטב את הבצק כ-5 דקות עד לקבלת בצק חלק, מוסיפים עוד קצת קמח אם הבצק נראה רך ודביק מדי.
קורטים חתיכות בצק בגודל של משמש בערך, וצרו מהן את הצורות הרצויות. ניתן לאפות עוגיות כטבעות, רצועות או באותיות, כמו S.
מניחים במרחק של 2.5 ס"מ זה מזה על תבנית אפייה משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות צלזיוס במשך 10 דקות, עד להזהבה. יש לשים לב היטב, כי הם נשרפים בקלות.