ביסקוטי מערבולת חמוציות
ביסקוטי מערבולת חמוציות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 91 קלוריות. גשו לסופר וקנו שימורי דובדבן, קינמון הקרקע, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: ביסקוטי שקדים חמוציות, חמוציות-פיסטוק ביסקוטי, ו חמוציות פיסטוק ביסקוטי.
הוראות
במעבד מזון שלבו את החמוציות, השימורים והקינמון. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים ביצים וניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל מנה ל -12 אינץ'. איקס 8-אין. מלבן.
מורחים כל אחד מהם במילוי חמוציות; מגלגלים סגנון ג ' לי-רול, מתחילים בצד קצר.
מקום התפר בצד למטה 4 ב. מלבד על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להשחמה קלה.
העבירו בזהירות בולי עץ לקרש חיתוך; מצננים למשך 5 דקות. בעזרת סכין משוננת חותכים ל-1/2 אינץ'. פרוסות.
מניחים על ניירות אפייה משומנים קלות.
אופים 15 דקות יותר או עד שהמרכזים יציבים ויבשים.
בקערה קטנה שלבו מרכיבי זיגוג; מזלפים מעל ביסקוטי חם. מגניב לגמרי. אחסן בכלי אטום.