ביצים אפויות עם סלמון מעושן, ארוגולה ומנצ'גו
ביצים אפויות עם סלמון מעושן, ארוגולן ומנצ'גו עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 637 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 2 . אם יש לכם גבינת מנצ'גו, סלמון, קערות בטוח לתנור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ביצים אפויות עם סלמון מעושן, ארוגולן ומנצ'גו, סלמון מעושן אפוי ביצים עם אספרגוס קלוי # HopItForward, ו ביצים מקושקשות עם בצל מקורמל, ארוגולה וגודה מעושנת.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות.מחממים מחבת סאוט מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיף את השמן או חמאה. כאשר חם, להוסיף כרישה ו לטגן עד רק רך, על 4 או 5 דקות. תכבה את החימום, אבל תשאיר את הכרישה במחבת.
מוסיפים את ארוגולה ומערבבים, ומאפשרים לירוקים לנבול.גריז ארבעה ramekins. חלק את תערובת הכרישה / ארוגולה באופן שווה ביניהם. חזור עם הסלמון, הוספת אונקיה אחת לכל מיכל בשכבה דקה מעל הירוקים. לאחר מכן, לחלק את Manchego בין ארבעה, גם בשכבה דקה, על הסלמון.בזהירות לפצח שתי ביצים לתוך כל ramekin, דואג לא לשבור את החלמון. מעל הביצים, מפזרים קצת יותר מנצ ' גו ומסיימים עם כמה פיתולים של טחנת הפלפל.
מניחים את ramekins על תבנית אפייה רדודה ואופים עד הלבנים יש להגדיר, על 12-15 דקות.כאשר הם מוכנים, לתת להם לנוח כמה דקות-theyll להיות חם מדי לאכול מיד!
מקשטים עם ארוגולה קצוצה יותר ומגישים.