קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות33
מגזין

ביצים מקוננות בצנצנת ופטריות מוקפצות

ביצים מקוננות בצנצנת ופטריות מוקפצות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ביצים מקוננות בצנצנת מטוגנת ופטריות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ואת המתכון הצמחוני lacto ovo יש 395 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ביצים מקוננות, מטוגנים בשווייץ עם פטריות שיטאקה, ו צ'ארד מוקפץ מעל פולנטה עם ביצים מטוגנות.

הוראות

1
חתוך את הצלעות העבות והקשוחות של עלי הצ ' ארד. קוצצים את הצלעות לחתיכות 1/2 אינץ ' ומניחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ואת הפטריות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים את השארד משאיר לרוחב לסרטי 1 אינץ', להפריש.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
4
צלעות חזיר מוקפצות, בצל, פטריות: 
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Chard שוויצריChard שוויצרי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
מחממים את שמן הזית במחבת sauté גדולה ונטולת מקל (עם כיסוי) בחום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצל, צלעות חזיר ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Chard שוויצריChard שוויצרי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
Sauté במשך כ 4 עד 5 דקות, עד הבצלים שקופים והפטריות הם קצת חום על הקצוות והחלו לוותר על הלחות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1
מוסיפים את עלי הצ ' ארד הירוקים למחבת הסוט. השתמשו במלקחיים כדי להפוך את העלים במחבת כך שהעלים יצופו בחלק משמן הזית והבצל והפטריות מעורבבים היטב עם העלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1
מורחים את התערובת באופן שווה על החלק התחתון של המחבת. לפצח ביצה אחת או שתיים טריות במרכז המחבת, על תערובת פטריות סלק. קוק חשף עד הלבנים התחתונים מוגדרים היטב. לאחר מכן להוריד את החום בינוני לכסות את המחבת. לבשל עוד דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
Chard שוויצריChard שוויצרי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
כאשר הלבנים מבושלים, להסיר את המחבת מן החום ולהשתמש מרית להעביר בעדינות את הביצים ואת chard לצלחת כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מגישים באופן מיידי.
4
חותכים את חלמוני הביצה כך החלמונים נוזליים לדרוס את chard ופטריות וליצור משהו של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
Chard שוויצריChard שוויצרי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק