ביצים פלמנקו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביצים פלמנקו. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 646 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לכם ביצים, עירית, manchego בגילאי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביצי פלמנקו II, ביצים פלמנקו עם בלאדי מרי, ו ביצים סקוטיות – מה יכול לנצח ביצים מבושלות מטוגן בשמן עמוק כאשר מצופה נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 4 (6 אינץ ' רחב) שטוח מנות avenproof כגון טרה קוטה cotta cazuelas
מעיל סיר עם שמן זית, מוסיפים את הבצל ומביאים לחום בינוני. מתבלים את הבצל עם מלח וזיעה במשך 7 עד 8 דקות או עד הבצל רך מאוד ארומטי.
מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות.
מוסיפים את צ ' וריסו ופימנטון ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומתבלים במלח. מבשלים במשך 15 עד 20 דקות. טעם לתיבול ולהתאים, במידת הצורך.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
תשמן את הקזואלות. ממלאים כל מנה בערך בחצי הדרך עם רוטב העגבניות. לשבור 2 ביצים לתוך כל מנה ומפזרים גבינה מגוררת.
מניחים את cazuelas לתנור שחומם מראש ואופים עד חלבוני הביצה נקבעים אבל החלמונים עדיין נוזליים, על 8 דקות.
כאשר הביצים נעשות, מפזרים עירית ומגישים.