קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

בית-פילה סלמון מעושן

בית-פילה סלמון מעושן
פילה סלמון מעושן ביתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 698 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שבבי עשן מעץ אלון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. מתכונים דומים: פילה סלמון, פילה סלמון קנדיאנה, ו פילה סלמון מבושל.

הוראות

1
מערבבים תחילה 4 מרכיבים בקערה גדולה עד ששני הסוכרים מתמוססים.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הוסף סלמון, צד עור למעלה, כדי מלח, הקשה על צלילה. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
מלחמלח
3
הסר סלמון מ מלח; להשליך מלח. יש לשטוף סלמון מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
מלחמלח
מיםמים
4
מניחים סלמון, צד העור למטה, על המדף.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
5
בואו לעמוד עד העליון הוא יבש לגעת( לא לטפוח יבש), על 1 שעה.
6
הכן ברביקיו (חום בינוני-נמוך). באמצעות 2 שכבות של רדיד, להפוך 12 x 10 אינץ לסכל מלבן עם 1 אינץ ' -צדדים גבוהים.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
מניחים 3 כוסות שבבי עשן על מלבן נייר. הגדר על גבי גחלים 5 דקות לפני צליית סלמון. עמדת ברביקיו מתלה לפחות 6 אינץ ' מעל בריקטים. פתחי מיקום על ברביקיו כך עשן צ ' יפס בריקטים לשרוף אבל לא להבה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
באמצעות 3 שכבות של רדיד, לעשות עוד 12 x 10 אינץ לסכל מלבן עם 1 אינץ ' -צדדים גבוהים. באמצעות שיפוד, פירס 6 חורים באופן שווה על החלק התחתון של מלבן. מסדרים סלמון, צד העור למטה, על מלבן.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
מניחים סלמון על נייר כסף על גריל. כיסוי; לבשל עד סלמון הוא מוצק לגעת זיגוג טפסים על סלמון, הוספת שבבי עשן יותר ברביקיו במידת הצורך, 30 דקות עד 1 שעה, בהתאם לחום של גריל.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
צ ' יפסצ ' יפס
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
הסר סלמון מנייר כסף, משאיר את העור על נייר.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
להעביר סלמון מגש; לשרת חם או בטמפרטורת החדר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.