קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות5
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בליני וקוויאר כוסמת עם ליווי מסורתי

בליני וקוויאר כוסמת עם ליווי מסורתי
המתכון כוסמת בליני וקוויאר עם ליווי מסורתי יכול לספק את ההשתוקקות שלך במזרח אירופה בסביבות 3 שעות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמרים, חמאה, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: בליני כוסמת עם סלמון מעושן, קרם פרש וקוויאר, בליני כוסמת, ו בליני כוסמת.

הוראות

1
לחלוט 1 כוס חלב במחבת רוטב להגדיר על חום בינוני, לא נותנים לו לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ולאפשר לו להתקרר קצת.
3
מערבבים את השמרים עם המים החמים, מניח אותו בצד במשך 5 דקות עד שהוא מקבל קצף. מנפים את הקמחים ומלח יחד בקערה. הפוך באר במרכז הערימה ושופכים את המים שמרים וחלב לתוך הבאר. בהדרגה לערבב את הקמח לתוך הנוזל. הכה עד חלקה. לכסות את הקערה עם מגבת ולהגדיר במקום חם במשך 2 או 3 שעות עד די תוסס. להמס ½ של החמאה, ואז לתת לו להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
מים שמריםמים שמרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את החמאה המומסת, כוס נוספת של חלב, 2 חלמונים והשמנת הכבדה, ערבוב לשלב. התוצאה הסופית צריכה להיות עקביות של שמנת כבדה, ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר חלב כדי להשיג זאת.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
לטאטא את חלבוני הביצה עד פסגות קשות בינוניות טופס. בעדינות לקפל את החלבונים ביצה לתוך הבלילה, מנסה לשמור על התערובת רכה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מחממים את החמאה הנותרת על מחבת גדולה שאינה מקל או מחבת. למחוק את תוספת עם מגבת נייר, כך המחבת מצופה חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים את הבלילה לתוך סיבובים קטנים על 2 אינץ ' בקוטר. מבשלים 1 או 2 דקות עד חום זהוב, להעיף את בליני ומבשלים דקה נוספת או משהו כזה.
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קוויאר, ביצים קשות, בצל אדום, ושמנת חמוצה
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
קוויארקוויאר