בננה ספליט הכי טובה אי פעם.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל הטוב ביותר אי פעם בננה ספליט. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 207 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו אבקת קקאו, וגלידת שוקולד, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בננה ספליט, בננה ספליט בגריל...אה, כן עשיתי, ו בננה ספליט בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-325 וממפים תבנית אפייה בנייר אפייה. במחבת בינונית, לשלב 1 כף של הסוכר עם 1 כף מים לבשל רק עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים את השקדים וזורקים למעיל.
מורחים את השקדים על הסדין המוכן ואופים במשך 10 דקות, עד דביק רק מתחיל חום.
מפזרים מלח, מערבבים ואופים במשך כ 10 דקות יותר, ערבוב פעם או פעמיים, עד הזהב.
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את הנותרים 2 כפות סוכר עם אבקת קקאו, סוכר חום וקמצוץ של מלח.
מוסיפים את סירופ התירס ואת השמנת ומקציפים עד חלקה. מביאים לרתיחה על חום גבוה במשך 30 שניות.
הסר מהחום וקצף בשוקולד צ ' יפס וחמאה עד מומס. מערבבים בוניל.
לגרוף גלידת וניל ושוקולד לסירות בננה ולהניח את הבננות חצויות לצד. למעלה עם רוטב פאדג ' חם, קצפת ושקדים מסוכרים ומגישים מיד.