בננה-עוגת פקאן פאונד עם זיגוג קרמל
עוגת בננה-פקאן פאונד עם זיגוג קרמל דורש כ 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 673 קלוריות. אם יש לכם פקאן, תמצית vanillan, התאדה חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת פאונד חמאה עם זיגוג קרמל מלוח, עוגת פקאן קרמל, ו עוגה יבשה עם זיגוג מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים 1 1/2 כוסות חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית עם מערבל לעמוד כבד 6 דקות או עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, להכות 2 עד 3 דקות.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בבננה מזון לתינוקות.
מערבבים קמח ואבקת אפייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת חמאה, מכים במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל 1 2/3 כוסות פקאן.
יוצקים את הבלילה למחבת שפופרת משומנת ומשוריינת 10 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 40 דקות או עד מפרט עץ ארוך או שיפוד מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 עד 15 דקות; להסיר מחבת, מגניב על מתלה חוט.
מערבבים סוכר חום, 1/2 כוס חמאה, ואייד חלב בסיר קטן על חום בינוני; מביאים לרתיחה, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד שהסוכר מתמוסס. מערבבים ב 2 כפות פקאן; מגניב מעט.
מגישים זיגוג מטפטף על עוגה או בצד.
הערה: עם כמעט 10 כוסות של הבלילה, מתכון זה עושה עוגה פאונד 4 אינץ ' גבוהה. אם אתה לא הבעלים של מערבל לעמוד כבד, הקפד להשתמש לפחות 3 1/2 ליטר קערה כדי להכין אותו. בעת בחירת מחבת לאפייה, להשתמש 10 אינץ 'tubepan כי הוא לפחות 4 אינץ'. כדי לבדוק את העדינות, יש צורך להשתמש במכוש עץ ארוך או שיפוד כדי להגיע לתחתית העוגה. העוגה עשויה להופיע על החלק העליון וכאשר נבדק עם קיסם שיניים,אבל עדיין לא נעשה עמוק יותר במרכז.