בננות טמפורה עם רוטב קוקוס-תה ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל בננות טמפורה עם רוטב תה ירוק קוקוס. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 332 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שמנת כבדה, שמן צמחי, תבלין פשטידת דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח היפני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו שומשום טמפורה שעועית ירוקה עם רוטב סויה, שומשום טמפורה שעועית ירוקה עם רוטב סויה, ו Frappuccino תה ירוק תוצרת בית סטארבקס (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס בננות באלכסון, 1/4 אינץ עבה; להפריש.
שים מי קרח בקערה בינונית. מערבבים תערובת הבלילה טמפורה, תבלין פשטידת דלעת, ופלפל קאיין. אל תערבבי יתר על המידה. (החובט יהיה דק וגושי.)
חום 2 אינץ ' של שמן בסיר בינוני ל 350 מעלות F. עבודה בקבוצות, לטבול פרוס בננות בבלילה ואז להחליק לתוך שמן חם. מטגנים במשך 2 עד 3 דקות או עד חום זהוב.
הסר שמן ואבק עם אבקת סוכר.
בסיר קטן, מעל חום בינוני, להביא שמנת בקושי מבשלים. להפחית את החום נמוך ולהוסיף שקיות תה. תלול במשך 8 דקות.
הסר שקיות ומערבבים סורבה קוקוס עד נמס.
מגישים בננות מטוגנות חמות בבריכה קטנה של רוטב קוקוס-תה ירוק.
מקשטים עם פירות יער טריים ונענע.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.