בצק עוגיות סוכר מועדף
בצק עוגיות סוכר מועדף עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 45 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לך חמאה, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: סוכר-עוגייה, בצק עוגיות, בצק בסיסי של עוגיות סוכר, ו כמהין בצק עוגיות סוכר.
הוראות
בקערה, עם מיקסר חשמלי להגדיר על מהירות בינונית, לנצח חמאה טמפרטורת החדר וסוכר עד חלקה. מקציפים חלמונים ווניל. מערבבים או מכים בקמח עד מעורבב היטב. לשטח את הבצק לדיסק בעובי 1 אינץ'. על לוח מקומח קל, לגלגל בצק על 1/8 אינץ ' עבה. עקוב אחר ההוראות שלהלן כדי להכין עוגיות.
עם חותך עוגיות משוריין, צורות קישוט לחתוך מבצק עוגיות.
עשו הטבעה במרכז כל עוגייה על ידי לחיצה קלה על חותך עוגיות בצורת כוכב לבצק, ודאו לא לחתוך את כל הדרך.
השתמש קש שתייה לתקוע חור בכל עוגייה.
העברה לסדינים אפייה מרופדת בקלף בישול.
אופים בתנור 300 עד הזהב, על 15 דקות.
העבר עוגיות למדפים כדי להתקרר.
מגישים כאשר מגניב, או חוט סרט דרך כל חור, לקשור, ולתלות על עץ או בחלון.
כדי להפוך אותם מיוחדים: להכין עוגיות כמו לעיל, אבל לדלג צעד עם מרית היסט קטן, להפיץ שכבה דקה של ציפוי מלכותי צבוע על כל קישוט.
כדי להפוך אותם מרהיב: בצע כיוונים לעיל עבור גרסה מיוחדת; תן זיגוג יבש. עם שקית מאפה מצויד קצה #2 רגיל ומלא הדובדבן, ליצור מבטאים מורמים.
מפזרים מלטש סוכר על צנרת עדיין רטוב, ולאחר מכן להטות ברז עוגייה כדי להסיר עודף.
עם קוצץ עוגיות מחורץ 3-4 אינץ', לחתוך עיגולים גדולים מבצק עוגיות. עם חותך 1-2 אינץ מקורנת, לחתוך מעגל בכל עוגייה.
מעבירים עוגיות לסדינים אפייה מרופדים בקלף בישול. לאסוף שאריות, rerolll, ולחתוך יותר זרים.
אופים בתנור 300 עד הזהב, על 15 דקות.
העבר עוגיות למדפים כדי להתקרר.
מגישים כאשר מגניב, או חוט סרט דרך כל זר ולתלות על עץ או בחלון.
כדי להפוך אותם מיוחדים: עם שקית מאפה מצויד קצה #2 רגיל ומלא ציפוי מלכותי ירוק, צינור "סניפים" על זר. או עם מרית קיזוז קטן, להפיץ שכבה דקה של ציפוי כהה על כל זר.
כדי להפוך אותם מרהיב: בצע כיוונים עבור גרסה מיוחדת; עם שקית מאפה מצויד קצה #2 רגיל ומלא ציפוי מלכותי אדום, להחיל" פירות יער " על כל זר.
מפזרים מלטש סוכר על הדובדבן עדיין רטוב, ולאחר מכן להטות ברז עוגייה כדי להסיר עודף.
עם חותך עוגיות מרובע משוריין עם קצה מחורץ, לגזור 20 עוגיות מבצק עוגיות.
העברה לסדינים אפייה מרופדת בקלף בישול.
עם חותכי עוגיות משוריינות קטנים יותר (השתמשנו בצורת אגס), לחתוך 20 חתיכות העליון מן הבצק. במידת הצורך, לאסוף שאריות, reroll, ולחתוך יותר חתיכות העליון.
צחצח את החלק האחורי של כל חתיכה עליונה עם קצת מים ולחץ בעדינות על ריבועים.
אופים בתנור 300 עד הזהב, על 15 דקות.
העבר עוגיות למדפים כדי להתקרר.
כדי להפוך אותם מיוחדים: עם מרית קיזוז קטן, להפיץ שכבה דקה של ציפוי כהה על כל חתיכה עליונה.
כדי להפוך אותם מרהיב: בצע כיוונים עבור גרסה מיוחדת; השתמש שקית מאפה מצויד קצה #2 רגיל ומלא הדובדבן המלכותי כדי ליצור נקודות ועלים. אם תרצה, להחיל קצת עלה זהב בעוד הדובדבן הוא עדיין לח.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.