בקר וברוקולי
בשר וברוקולי יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 367 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם.1. רוטב מקורי, אורז, שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו סיר אחד בקר וברוקולי, בקר וברוקולי, ו בקר עם ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב סטייק, רוטב סויה ושום בצלחת לא מתכת רדודה.
להוסיף סטייק; לזרוק למעיל. כיסוי; להכניס למקרר 30 דקות. כדי להשרות, ערבוב מדי פעם.
הסר סטייק מן המרינדה; ריזרב מרינדה.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים סטייק; מבשלים ומערבבים 3 עד 4 דקות. או עד שכבר לא ורוד.
הסר סטייק ממחבת עם כפית מחוררת; לכסות כדי לשמור על חם.
מערבבים ירקות ומרינדה שמורות באותו מחבת. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; כיסוי. מבשלים 2 עד 3 דקות. או עד מחומם דרך.
מוסיפים סטייק; מערבבים בקלילות.