בקר טחון "וולינגטון" עם שומר
בשר טחון "וולינגטון" עם שומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1135 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 80 גרם של שומן למנה. מתאים ל-2 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 158 אוהדים. גשו לסופר וקנו שום, שמן צמחי, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב לחמניות סהר בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן מהירים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די טוב. נסו בקר טחון וולינגטון, ביף וולינגטון, ו ביף וולינגטון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל, שומר, ושום. מבשלים ומערבבים עד שהשומר רך, והבצל התרכך והפך שקוף, כ 5 דקות. מערבבים את זרעי שומר פתיתי פלפל אדום, ומבשלים 1 דקה יותר. בינתיים, להכות את הביצה בקערה, ולאחר מכן לערבב את הבשר הטחון, פירורי לחם, פטרוזיליה, ומלח.
מוסיפים את תערובת הירקות המבושלת ומערבבים עד לשלב.
להפריד את הבצק לגלגל הסהר לשני ריבועים. מחלקים את תערובת הבשר בין הריבועים רול הסהר, ולאחר מכן לאטום את הבצק סביב הבשר.
מניחים בצד התפר על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמאפה הופך לזהב-חום, ומרכז המאפים רושם 160 מעלות F (71 מעלות C) על מדחום המטבח, כ -30 דקות. תחתוך ותגיש.