בקר טחון וולינגטון
בשר בקר טחון וולינגטון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 662 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו בקר טחון, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. מתכונים דומים: ביף וולינגטון, ביף וולינגטון, ו ביף וולינגטון.
הוראות
בסיר, פטריות לטגן בחמאה עד שהתרכך. מערבבים בקמח 1/8 כפית פלפל עד מעורבב. בהדרגה להוסיף את השמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.
בקערה, לשלב את חלמון הביצה, בצל, 2 כפות רוטב פטריות, מלח ופלפל שנותר. קרמבל בקר על תערובת ומערבבים היטב. לעצב לשני כיכרות. בצק חצי סהר נפרד לשני מלבנים על תבנית אפייה. נקבים באטמים.
מניחים קציץ בשר על כל מלבן. להביא את הקצוות יחד וצביטה לאטום.
אופים ב 350° במשך 24-28 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך קציץ בשר קורא 160°.
בינתיים, רוטב חם שנותר על אש נמוכה; מערבבים פטרוזיליה.
מגישים רוטב עם Wellingtons.