בקר קנטונזי
אם יש לך כשעה ו-50 דקות לבלות במטבח, בקר קנטונזי עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן וללא חלב לנסות. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 543 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם בשר תבשיל בקר, שמן קנולן, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 64% , שהוא מוצק. נסו ביף וולינגטון , קונכיות ממולאות עם בקר וברוק ובקר קוריאני קל (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים תפוזים, שומרים מיץ; להניח את התפוזים בצד. בתנור הולנדי משחימים בשר בקר ובצל בשמן; לְנַקֵז. מערבבים פנימה את המים, רוטב סויה, ג'ינג'ר ומיץ שמור. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 1 עד 1-1/2 שעה או עד שהבשר רך.
מוסיפים את הסלרי, הפלפל הירוק וערמוני המים. מכסים ומבשלים 20-30 דקות או עד שהירקות רכים.
מערבבים עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת מרקם חלק; מערבבים לתוך תערובת בקר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה תפוזים שמורים.