קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות25
ציון בריאות2
מגזין

בראוניז דלי פחמימות שוקולד אגוז כפול

בראוניז דלי פחמימות שוקולד אגוז כפול
בראוניז שוקולד אגוז פעמיים פחמימות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-25 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 247 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו קמח סויה, תחליפי סוכר, סובין שיבולת שועל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פעמיים שוקולד אגוז בראוניז, בראוניז זוקיני דלת פחמימות, ו קרם חמאה שוקולד פחמימות הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
תרסיס מחבת עם תרסיס שמן צמחי nonstick. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים סובין חיטה 1/2 כף קמח סויה יחד ומפזרים באופן שווה על החלק הפנימי של המחבת משומנת, גם ציפוי הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סובין חיטהסובין חיטה
קמח סויהקמח סויה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את השוקולד והחמאה הלא ממותקים בקערת פלדה נמסים על סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לטאטא 1 תחליף סוכר כוס 1/4 כוס שמנת כבדה. לאחר מעורבב היטב, לכבות את החום ולשמור חם עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (1 אונקיה כל אחת) תערובת אינסטנט פודינג חמאה ללא סוכר2 חבילות (1 אונקיה כל אחת) תערובת אינסטנט פודינג חמאה ללא סוכר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
עם מיקסר חשמלי על גבוה, לנצח את הביצים, 1 תחליף סוכר כוס תמצית וניל רק עד מעורבב. להפחית למהירות נמוכה ולאחר מכן להתמזג בתערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (1 אונקיה כל אחת) תערובת אינסטנט פודינג חמאה ללא סוכר2 חבילות (1 אונקיה כל אחת) תערובת אינסטנט פודינג חמאה ללא סוכר
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
עם כף עץ, מערבבים באבקת האפייה, 1 1/4 כוסות קמח סויה, אגוזי מלך, ו 1/4 כוס שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קמח סויהקמח סויה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
9
מורחים באופן שווה לתוך המחבת מוכן ואופים על המדף המרכזי במשך 35 עד 40 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. (לא לאפות יתר או בראוניז יהיה יבש וקשה.) מגניב לחלוטין לפני ציפוי עם ציפוי שוקולד פחמימות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
חותכים ל 5 שורות על ידי 5 שורות כדי להפוך 25 חתיכות.
11
מניחים את כל החומרים בקערה בינונית ומקציפים עד בשילוב טוב. השתמש כדי בראוניז כפור, אבל לוודא בראוניז מקורר לחלוטין, או החמאה בציפוי יימס.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה5largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סובין חיטה, או שיבולת שועלסובין חיטה, או שיבולת שועל2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח סויהקמח סויה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתחליף סוכר (מומלץ: Splenda)תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרתחליף סוכר (מומלץ: Splenda)תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, מרוכך (לא נמס)חמאה ללא מלח, מרוכך (לא נמס)113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק12 כפיות אבקת שוםאין סוכר הוסיף תמצית ונילאין סוכר הוסיף תמצית וניל1אוראו ממולאים כפוליםאין סוכר הוסיף תמצית ונילאין סוכר הוסיף תמצית וניל1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי מלך קצוציםאגוזי מלך קצוצים3טיפותמעט מים חמים, לפי הצורך, לעקביות דקהמעט מים חמים, לפי הצורך, לעקביות דקה