בראוניז של סבתא
בראוניז של סבתא דורש כ 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם תמצית vanillan, קמח, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. . וזה לא כל כך מצוין. נסו הרוטב של סבתא., ספוג ויקטוריה של סבתא, ו לא של סבתא שלך" דלעת פאי מיני" (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). גריז 8x8 אינץ תבנית אפייה.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, סוכר חום, וביצים עד אור ורך. מערבבים בשוקולד לא ממותק ווניל עד מעורבב היטב.
מערבבים בקמח, ולאחר מכן אגוזי מלך.
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט לפני חיתוך לסורגים.