קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

בראוניס פאלם ביץ ' מעודכן

בראוניס פאלם ביץ ' מעודכן
המתכון מעודכן בראוניז פאלם ביץ ' יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 55 דקות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם אגוזי מלך, חפיסת משי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בראוניס פאלם ביץ ' של מיידה, פאלם ביץ ' קריר, ו קוקטייל פיז פאלם ביץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור שליש למעלה מלמטה מחממים תנור ל 425 מעלות. קו 9x13x2 אינץ ' מחבת מתכת עם נייר אלומיניום או נייר קלף.ממיסים את החמאה והשוקולד יחד בסיר המוגדר על אש נמוכה או בקערה בטוחה למיקרוגל, תוך שימוש בכוח של 50% ובחישה כל 30 seconds.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד עם מקצף, להכות את הביצים עם וניל, מלח, קפה וסוכר במהירות גבוהה במשך 10 דקות. במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת השוקולד ומכים רק עד מעורב. מערבבים את הקמח באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר, ולאחר מכן להסיר מערבל ומערבבים את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
אופים במשך 35 דקות, היפוך המחבת מלפנים לאחור פעם אחת כדי להבטיח אפילו אפייה. באמצע הדרך, להניח גיליון של רדיד החובה כבד מעל החלק העליון של הבראוניז כדי למנוע את החלק העליון מלהישרף. בערך ב-25 דקות הבראוניז יתחילו להריח ממש טוב ואתם עלולים להתפתות להוציא אותם, אבל נסו להחזיק מעמד ולשמור אותם בכל 35 הדקות. אם התנור שלך מכויל כראוי, אתה לא overbake אותם.בעוד בראוניז אופים, למלא מחבת צלייה על סנטימטר מלא עם מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
הסר את המחבת מהתנור, פיזור שבבי על פני החלק העליון (אם משתמשים) ומיד להגדיר מחבת במי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
תן את הבראוניז להתקרר באמבט מים קרח במשך כ 30 דקות, ולאחר מכן להעביר למקרר או במקפיא צמרמורת לילה.למחרת הרימו את הבראוניז מהמחבת וקלפו את נייר הקלף או את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
חותכים לריבועים גדולים.