ברווז צלוי פריך
ברווז צלוי פריך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1595 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 151 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו ברווז, חמישה תבלינים, בשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ברווז צלוי קריספי, ברווז צלוי תוצרת בית פקינג פריך, ו ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים) (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את הברווז פנימה והחוצה עם מים זורמים קרים. להתייבש עם מגבות נייר.
מערבבים יחד את רוטב הצדפות, אבקת חמישה תבלינים, ומלח ומפיצים אותו בתוך הברווז.
להביא קומקום גדול של מים לרתיחה. תקשור חוט מטבח מתחת לכנפיים כדי שהברווז יוכל להיתלות.
מניחים את הברווז במסננת בכיור.
יוצקים קצת מים רותחים על הברווזהעור יתהדק. ללטף את הברווז עם מגבות נייר. חזור על תהליך לשפוך וייבוש עוד חמש פעמים.
כדי להפוך את זיגוג, להביא את הדבש, יין אורז, רוטב סויה, ו 2/3 כוס מים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל במהירות על 12 דקות, או עד דביק.
תבריש את הזיגוג על כל הברווז.
לתלות את הברווז על מחבת צלייה במקום קריר. לאמן מאוורר חשמלי על הברווז.
תן לעמוד במשך כ 4 שעות, או עד העור יבש.
מחממים את התנור ל 232° (230C).
מניחים את הברווז על מתלה במחבת צלייה, צד השד למעלה.
יוצקים 2 כוסות מים למחבת. צלי במשך 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F (180C) וצלה במשך 1 שעה 15 דקות, או עד שעור הברווז מבריק, פריך וחום זהוב.
בואו לעמוד במשך 10 דקות. באמצעות סכין גדולה וחדה, חתוכה לרבעים. מסדרים את הברווז על מגש הגשה ומגישים חם.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;