ברוסקטה עגבניות
ברוסקטן עגבניות הוא הר ד ' אובר המשרת 10. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 148 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, פלפל, בזיליקום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. ברוסקטה עגבניות, ברוסקטה עם עגבניות, ו ברוסקטה עגבניות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
שלב עגבניות, פלפל, בצל, חומץ בלסמי, 1/4 כוס שמן זית, בזיליקום ושום; תנו לתערובת העגבניות לנוח 15 עד 30 דקות.
הגדר את מתלה התנור כ -6 סנטימטרים ממקור החום וחמם מראש את פטם התנור.
מסדרים פרוסות לחם צרפתי על תבנית גדולה; מזלפים 1/4 כוס שמן זית.
לחם טוסט בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה, כ 1 דקה מכל צד. למעלה פרוסות לחם עם תערובת עגבניות באמצעות כף מחוררת, המאפשר עודף נוזלים לניקוז. מחזירים לחם לתבנית אפייה ומפזרים גבינת מוצרלה.
צולים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, כ -3 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano
יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לברוסקטה. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבלטורה רוסו ספומנטה האדומה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
![בלטור רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%