קושיקשה
מוכן ב37 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

ברוסקטה עם שרימפס, טרגון וארוגולה

ברוסקטה עם שרימפס, טרגון וארוגולה
צריך pescatarian hor d ' oeuvre? ברוסקטה עם שרימפס, טרגון וארוגולה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 37 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם שרימפס, לחם ג'בטה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: ברוסקטה עם שרימפס, טרגון וארוגולה, ג'בטה קלוי עם שרימפס, טרגון וארוגולה, ו שרימפס קלוי במחבת עם תפוז, ארוגולה וטרגון.

הוראות

1
טוסטים: לשים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה וטפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים עד זהב אור, כ 10 דקות. מגניב במשך 2 דקות. לשפשף את טוסט חם עם לחתוך בצד של השום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
ציפוי: במחבת בינונית, חום 3 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 2 דקות. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים אותם למחבת. לבשל עד הבשר הוא רק ורוד מבושל דרך, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את השרימפס וקצוץ לחתיכות 1/2 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
באותו מחבת, מוסיפים את העגבניות ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד העגבניות להתחיל להתרכך, על 4 דקות. סובב את החום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת בכפית עץ. לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את המניה ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
10
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את הטרגון, ארוגולה, גבינת מסקרפונה ושרימפס קצוץ. מערבבים עד התערובת היא שמנת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כפית את רוטב שמנת על טוסטים ומפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם, לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רוטב שמנתרוטב שמנת
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי