ברוקולי עם שומשום ופלפל אדום מיובש
ברוקולי עם שומשום ופלפל אדום מיובש עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 114 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, שומשום, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: רומיין פסטו עם שומשום, אסיאגו ועגבניות מיובשות, ברוקולי עם שומשום, ו ברוקולי עם שומשום ובצל ירוק.
הוראות
טוסט שומשום במחבת קטנה כבדה על חום בינוני עד הזהב, על 5 דקות. מניחים בצד 1 כף זרעי שומשום קלוי.
מקום שומשום הנותרים במטחנת תבלינים.
מוסיפים מלח 1/2 כפית פלפל אדום כתוש; לטחון בגסות. הניחו בצד את תערובת הפלפל האדום-שומשום.
אדים ברוקולי עד פריך במכרז, כ 7 דקות.
מוסיפים שמן, 1 כף שומשום שמורות, נשאר 1/4 כפית פלפל אדום כתוש, ו 2 כפיות תערובת פלפל שומשום אדום; לזרוק לשלב.
לשרת, עובר נותר תערובת פלפל אדום שומשום בנפרד.